dilluns, 17 de març de 2014

Menú diari

"Aperitiu del dia" (gentilesa de la casa)

Primers

Amanida verda amb verduretes, ous de guatlla i tonyina
Ous a la cassola amb tomàquet, sobrassada i bacó
Caneló casolà de rostit amb beixamel encebada
Crema calenta de carbassó amb orenga i patata palla
Espinacs “a la catalana” amb fruits secs i romaní
Pasta “troffie” a la bolonyesa amb parmesà
Mini croquetes de pernil ibèric amb romesco
Cigrons saltejats amb ceba confitada i daus de foie


Segons
Rodó de vedella rostit amb bolets i picada tradicional
“Hamburguesot” de porc i vedella amb xampinyons “a l’allet”
Tendons guisats amb xoriç ibèric i saltxixes
Calamars de platja a la romana amb maionesa de soja
Milanesa “a la napolitana” amb pernil dolç, formatge i salsa ximixurri
Broqueta de pit de pollatre a la planxa amb reducció de soja i mel
Suprema de lluç “a l’ajoarriero” amb tomàquet
Steak tàrtar de bou marinat i acompanyat de torradetes i mantega


Postres
Gelat de mel (Cal Jijonero)
Escuma de xocolata amb brownie
Amanida de fruites amb suc de taronja


Menú migdia: 12,50€ (begudes, postre, pa, cafè i IVA inclosos)