La Carta

Per començar
Daus de patata brava amb allioli de tomàquet i fills de “chili picant
Calamars de platja a la romana amb maionesa de soja
Mini croquetes casolanes de pernil ibèric amb crema de ceba confitada
Anxoves de l’Escala amb olivada acompanyades de coca de vidre amb tomàquet
Bombons de foie arrebossats amb ametlla amb llit de melmelada de roses
Xampinyons farcits amb crema de formatge i xoriç ibèric gratinats amb gruyère


Els primers

Amanida "Sant Miquel" amb encenalls de pernil ibèric, parmesà, daus de mango i vinagreta de nous
Trinxat d’alvocat i poma amb carpaccio de salmó i vinagreta de iogurt
"Trencadissa" d’ous de pagès estrellats amb patata confitada i pernil ibèric
Macarrons gegants amb múrgoles i encenalls de foie


Els segons

Jarret de xai fet a baixa temperatura amb taronja, canyella i trinxat de cigrons
Hamburguesot de filet de bou farcit de foie amb reducció de Pedro Ximenez (250gr.)
Medallons de filet de bou amb salsa cafè París i dauphinois de patata
Llom de bacallà confitat amb sobrassada ibèrica i mel amb mongetes de Santa Pau
Peus de porc farcits amb ceps, foie i tòfona amb parmentier de patata
Bombetes de xocolata amb sorbet de mandarina


Els postres
Coulant de “Ferrero Rocher “ amb gelat de vainilla
Cremós de mató del Pirineu amb mel i pinyons
Farcellets de crema catalana amb mel