Menú Tarafa
(per a grups amb reserva prèvia)
Per picar (es serviran tots els plats)
Daus de patata brava amb allioli de tomàquet
Croquetes de pernil ibèric amb crema de romesco
Escalopins de pollastre cruixent amb maionesa de soja
Tartaletes farcides amb escalivada i vinagreta d’olivada
Xampinyons farcits de crema de formatge amb xoriç ibèric
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb vinagreta de panses i nous
Segons a escollir
Medallons de filet de porc embolicats amb bacó i puré de llegums
Lluç de palangre al forn amb patata, tomàquet i ceba confitada
Postres
Cremós de iogurt grec amb mel
Escuma de torró de Xixona amb encenalls de xocolata
Menú Corró 36
(per a grups amb reserva prèvia)
Per picar (es serviran tots els plats)
Calamars de platja a la romana amb maionesa de soja
Escalopins cruixents de pollastre amb romesco
Tartaletes farcides d'escalivada i vinagreta d'olivada
Xampinyons farcits de xoriç ibèric i crema de formatge
Daus de patata brava confitada amb allioli de tomàquet
"Trencadissa" d'ous de pagès amb daus de foie saltejats i patata
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb vinagreta de panses
Segons a escollir
Melós de vedella amb fruits vermells i patates "a lo pobre"
Suprema de lluç de palangre al forn amb patata, tomàquet i ceba
Llom de bacallà a la mostassa antiga i mel
"Hamburguesot" de vedella farcit de foie amb salsa "cafè París"
Postres
Brownie amb gelat de vainilla
Cremós de iogurt grec amb mel
Escuma de torró de Xixona amb xocolata