Grups

Menú Tarafa
(per a grups amb reserva prèvia)

Per picar (es serviran tots els plats)  
Daus de patata brava amb allioli de tomàquet  
Croquetes de pernil ibèric amb crema de romesco  
Escalopins de pollastre cruixent amb maionesa de soja  
Tartaletes farcides amb escalivada i vinagreta d’olivada  
Xampinyons farcits de crema de formatge amb xoriç ibèric  
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb vinagreta de panses i nous  

Segons a escollir
Medallons de filet de porc embolicats amb bacó i puré de llegums
Lluç de palangre al forn amb patata, tomàquet i ceba confitada 


Postres
Cremós de iogurt grec amb mel
Escuma de torró de Xixona amb encenalls de xocolata 



Menú Corró 36
(per a grups amb reserva prèvia)

Per picar (es serviran tots els plats)   
Calamars de platja a la romana amb maionesa de soja  
Escalopins cruixents de pollastre amb romesco
Tartaletes farcides d'escalivada i vinagreta d'olivada  
Xampinyons farcits de xoriç ibèric i crema de formatge 
Daus de patata brava confitada amb allioli de tomàquet
"Trencadissa" d'ous de pagès amb daus de foie saltejats i patata
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb vinagreta de panses  

Segons a escollir
Melós de vedella amb fruits vermells i patates "a lo pobre"
Suprema de lluç de palangre al forn amb patata, tomàquet i ceba
Llom de bacallà a la mostassa antiga i mel
"Hamburguesot" de vedella farcit de foie amb salsa "cafè París"

Postres
Brownie amb gelat de vainilla

Cremós de iogurt grec amb mel
Escuma de torró de Xixona amb xocolata