divendres, 21 de març de 2014

MENÚ - Cap de setmana

Entrants a escollir
Mini croquetes casolanes de bacallà  
Torradeta de sobrassada ibèrica i mel  
Cruixent de pollatre amb maionesa de wasabi

Primers
Raviolis de salmó fumat amb crema de parmesà
Crema calenta de ceps amb daus de poma confitada
Anxoves de l’Escala amb olivada i coca amb tomàquet
Amanida de fabetes confitades, tonyina i crema de romesco
Timbal de daus de foie amb patata confitada i rovell d’ou poché
Cilindres de carbassó farcits amb verduretes i formatge mascarpone

Segons

Cua de rapet al forn al pebre rosa amb espàrrecs verds
Tartar de salmó marinat amb verduretes i acompanyat de torradetes
Medallons de filet de porc amb salsa “strogonoff” i encenalls de foie
Escalopins de magret d’ànec “a l’oporto” amb patata enmascarada
Fricandó de “toro de lidia” amb barreja de bolets i picada tradicional
Steak tàrtar de bou marinat i acompanyat de torradetes i mantega


Postres
Gelat cremós de Baileys
“Torrijas” amb xocolata calenta
Escuma de crema catalana amb maduixes



Preu: 17,50€ (aigua, pa i cafè inclosos)